jadłospis

v

Jadłospis ważny od 14.09.2020 do 18.09.2020





Poniedziałek

 

Wtorek

 

Środa

Czwartek

Piątek

 

Kawa inka na mleku.

 

 

 

Pieczywo mieszane z serem żółtym, pomidor, szczypiorek,kiełki.

 

 

 

Sok Kubuś.

 

Płatki kukurydziane na mleku.

 

Pieczywo mieszane z masłem,szynką drobiowa,ogórkiem,kiełki.

Herbata z cytryną.

 

Banany.

 

 

Kawa na mleku.

 

 

 

Pieczywo mieszane z masłem ,kiełbasą krakowską, papryką,ogórkiem.

 

 

 

Sok

 

Płatki kukurydziane na mleku.

 

 

Pieczywo mieszane z masłem, polędwicą sopocką sałata , pomidor, szczypior,kiełki.

 

 

Jabłko.

 

Kawa na mleku.

 

 

 

Pieczywo mieszane z masłem, parówka na ciepło,pomidorki koktajlowe.

 

 

 

Jabłko.

 

Alergeny: zboża zawierające gluten , mleko i pr. pochodne

Alergeny : mleko i pr. pochodne , zboża zawierające gluten.

Alergeny : mleko i pr. pochodne , zboża zawierające gluten.

Alergeny : mleko i pr. pochodne , zboża zawierające gluten ..

 

Alergeny: mleko i produkty pochodne , zboża zawierające gluten, jajko

 

Zupa krem z kalafiora z groszkiem ptysiowym.

 

Makaron ze szpinakiem, fetą i kurczakiem.

 

 

Kompot owocowy.

 

 

Biały barszcz z ziemniakami.

 

 

 

Pulpety w sosie pomidorowym.

Kasza gryczana.

Sur. z kapusty pekińskiej.

Kompot z jabłek.

 

Krupnik .

 

 

 

 

Mięso w jarzynach.

Ziemniaki.

 

 

 

Mięta z cytryną.

 

 

 

Zupa zacierkowa.

 

 

 

 

Paluszki rybne.

Ziemniaki.

Sur. z białej kapusty

 

 

Kompot owocowy.

 

Zupa szczawiowa z ziemniakami.

 

 

 

Naleśniki z białym serem i polewą truskawkową.

Sur. z marchewki i jabłka.

Herbata lipowa.

Alergeny: seler i pr. pochodne, mleko i pr. pochodne , zboża zawierające gluten,

 

Alergeny: seler i pr. pochodne, , jaja i pr. pochodne.mleko,zboża

Alergeny: seler i pr. pochodne , zboża zawierające gluten , mleko i pr. pochodne.

Alergeny: seler i pr. pochodne , mleko i pr. pochodne.jajka,gluten,ryba

 

Alergeny : seler i pr. pochodne ,jaja i pr. pochodne , mleko pr pochodne.zboża

 

Drożdżówki z serkiem.

 

Śliwki.

 

 

Mięta.

 

 

 

 

 

Jogurt naturalny z chia i owocami.

 

Bułeczka z masłem.

Jabłko.

Herbata z cytryną.

 

Zapiekanki z wędliną i serem żółtym.

Keczup.

 

Banany.

 

 

Herbata owocowa.

 

 

 

 

Ryż jaśminowy zapiekany z polewą truskawkową.

 

 

 

Herbata miętowa.

 

Pieczywo z masłem i pastą z ryby.

 

Jabłko.

 

 

Herbata z cytryna.

 

 

Alergeny: mleko i pr. pochodne, zboża zawierające gluten

 

Alergeny : mleko i pr. pochodne , zboża zawierające gluten.

Alergeny: mleko i pr. pochodne, zboża zawierające gluten.

Alergeny : mleko i pr. pochodne , zboża zawierające gluten.

Alergeny: mleko i pr. pochodne , zboża zawierające gluten.